Boliden

Maskinförare

Gällivare

JOB_007674

 

Prodservice ska utöka med vägunderhåll på natten och söker därmed fler maskinförare. Arbetstiden är förlagd till K3, 12h skift. Du kommer att ingå i ett skiftlag på 6 medarbetare varav tre kommer styras av prodservice skiftgående arbetsledare.

 

Arbetsuppgifter

På prodservice underhåller vi produktionsvägar med väghyvel både sommar- och vintertid, vi saltar och vattnar vägar med dumper, utför rensningar av borrplatser med större hjullastare samt produktionslastning tillsammans med lastning och transport. Med tankbil tankar vi gruvans maskiner samt entreprenörers farmare och vid behov även elverk runt om i gruvan.

 

Utbildning och kvalifikationer   

Du som söker skall ha gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Rollen kräver att du behärskar svenska och har minst körkort klass B. Meriterande om du har maskinvana, gärna traktorkort, c-kort, ADR 1.3-utbildning och/eller SIP-utbildning.

 

Vi söker dig som är ansvarsfull, kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt så väl som i grupp. Vi ser gärna att du har en god fysik då tunga lyft förekommer.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Mod, Omsorg och Ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av arbetsledare Edward Lidström tfn 070-206 60 57 eller edward.lidstrom@boliden.com

 

Facklig information

IF Metall metall.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com –   Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 29 februari 2024

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maskinförare