Boliden

Manager End User Services

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Vi på Boliden IT har just nu en central roll i att förnya systemlandskapet och driva etableringen av gemensamma plattformar för hela Boliden. Ett projekt som kommer att gagna såväl verksamheten i stort som varje enskild medarbetare inom Boliden under många år framöver.

Hos oss trivs du som delar våra gemensamma värderingar, entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi har en kultur som bygger på ömsesidig respekt och lojalitet där alla ansvarar för att bidra på sitt sätt, vi ställer upp och hjälper varandra. 

 

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag som ansvarig för End User Services är att leda och utveckla verksamheten så att tillgängliga resurser fördelas på ett för verksamheten optimalt sätt. Avtalad kvalitet och kundnöjdhet ska uppfyllas utifrån verksamheternas behov. Du har förutom chefsuppdraget även budgetansvar.

Du ska vara en närvarande ledare på avdelningen, du leder medarbetarna utifrån företagets gemensamma värderingar och driver avdelningens utveckling. Avdelningen består av ett tiotal personer som bland annat arbetar med Service Desk, Arbetsplatstjänst (PC, Mobil, Print), SAM (Software Asset Management), mm.


Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Boliden som stationeringsort. Då företaget har verksamhet på flera orter kan resor förekomma.

 

Utbildning och kvalifikationer

Du har högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning mot IT och flerårig erfarenhet av IT. Du är ordningsam, kommunikativ, har stort kundfokus och goda ledaregenskaper. Då Boliden IT jobbar mycket med ITIL och LEAN är det viktigt att du har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt. Vi förutsätter att du har erfarenhet och förmåga att leda arbetsgrupper i förändring, och kan sätta dig in i verksamheternas behov och har vilja att anta nya utmaningar.

Eftersom vissa av Bolidens IT tjänster är outsourcade är det meriterande om du har erfarenhet att jobba med underleverantörer på en taktisk och strategisk nivå.

För att verka inom Boliden IT krävs god kommunikativ förmåga, resultatorientering, flexibilitet samt att självständigt kunna driva olika aktiviteter och utvecklingsprocesser.

 

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ett krav, liksom körkort B. Kunskaper i finska anses meriterande.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Stefan Bergström, +46 910 77 43 89 stefan.bergstrom@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 augusti 2018

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor..

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Manager End User Services