Boliden

IT Tekniker

till Aitik

 

Boliden IT utvecklar och levererar IT- tjänster till verksamheten, såsom utveckling, drift och support av IT-system och IT-infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som hjälper till att öka effektiviteten och få affärerna att växa. På IT i Aitik arbetar i dagsläget 6 personer, medan det arbetar drygt 90 personer globalt på Boliden IT.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en viktig del av Aitiks IT-avdelning där ditt ansvar kommer att innefatta installation och underhåll av teknisk utrustning såsom datorer, telefoner och skrivare. Det krävs att du är noggrann och kan dokumentera ditt arbete för att kunna jobba enligt befintliga processer.

 

En viktig del i ditt arbete utgörs av att konfigurera och installera Windowsdatorer och Androidtelefoner. Det ingår i din roll att fungera som secondline-support inom ditt kompetensområde. Du kommer att jobba självständigt men ingår i det lokala PC-tekniker teamet.

 

Du rapporterar till IT-chefen i Aitik.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du är driven och har ett stort teknikintresse och är inte rädd för att lösa problem som du inte har stött på tidigare. Det ska ha goda kunskaper i vanliga operativsystem såsom Windows 10 och Android. För att verksamheten ska fungera smidigt så krävs det att du kan arbeta strukturerat och förebyggande. Eftersom det ingår i rollen att jobba mot slutanvändaren så är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med den dagliga kontakten med Bolidens personal.

 

Det är ett plus om du att har erfarenhet av Active Directory samt grundläggande kunskaper i hur ett IP-baserat nätverk fungerar. Det är även bra om du vet hur man felsöker en dator och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och vet hur man byter en hårddisk eller ett grafikkort.

 

Aitiks industriområde har en stor geografisk utbredning vilket gör att B-körkort är ett krav.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef IT Aitik Björn Nutti + 46 970 72 96 77, bjorn.nutti@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 1 oktober 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 1 september

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Tekniker