Boliden

Gruvservicearbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som gruvservicearbetare arbetar du nära produktionen under jord, arbetsuppgifterna innefattar bl.a. framdragning och förberedelser av luft, vatten och ventilation. Montering av fläktar, vattenundanhållning och övriga förekommande mediajobb i gruvan.

Arbetstiden är skiftgång, alternativt dagtid under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens, med inriktning bygg/anläggning eller industri. Erfarenhet från liknande arbeten är ett krav. Meriterande är förarbevis för mobil arbetsplattform, Hydrema och även BK 08 och heta arbeten. För att lyckas i arbetet bör du ha lätt för att lösa problem där de uppstår, ha god ansvarskänsla och initiativförmåga. B-körkort är ett krav. Arbetsgruppen består av fem personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i kommunikation och samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Björn Eriksson, Arbetsledare, tfn: 0225-360 41. 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 maj 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvservicearbetare