Boliden

Gruvgeolog/Gruvkartör vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att kartera diamantborrkärnor samt göra analysbeställningar på det som karterats. I arbetet kan det även ingå andra arbetsuppgifter, till exempel underjordskartering av gavlar, sammanställning av karterat material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta, samt borrhålsplanering. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med andra geologer samt med gruvans personal. Tjänsten är placerad i Kankberg, och är ett vikariat på 12 månader. Arbetstiden är kontorsarbetstid.


Utbildning/Erfarenhet
Du har akademisk utbildning eller gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot naturvetenskap/teknik samt eftergymnasial utbildning där du fått kunskaper inom berg/geologi. Erfarenhet från gruvmiljö är meriterande. Vi ställer krav på noggrannhet, god analysförmåga, kreativitet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. Du har B-körkort och datorvana.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Gruvplaneringschef Tina Zizek, tfn 0910-77 4542. 


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 29 mars 2019.
Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvgeolog/Gruvkartör vikariat