Boliden

Gruvbyggare - Kristineberg

Kristineberg

Full time

JOB_007815

 

Har du en talang för bygg- och anläggningsarbete, är du redo för ett äventyr under jord och vill hjälpa oss att utveckla en säker och modern gruva?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Var med och bygg för framtiden

Vi söker en gruvbyggare till vårt team med erfarna kollegor som tillsammans detaljplanerar, bygger och underhåller infrastrukturen för Bolidens underjordsgruva i Kristineberg. Nu när vi dessutom bygger ut gruvan mot Rävliden, och utvecklar automationen för ökad säkerhet och produktion så blir ditt arbete som gruvbyggare än mer spännande och betydelsefullt. Vi har också bra arbetstider där vi jobbar fyra dagars veckor, varannan vecka för- och eftermiddag.

 

I arbetet får du:

• Anlägga, bygga och konstruera all media som behövs i gruvan som vatten, ventilation, pumpar och pumpstationer

• Inspektera, felsöka och utföra förebyggande och åtgärdande underhåll på befintlig infrastruktur

• Samarbeta med andra team i gruvan som bergarbetare, mekaniker och gruvingenjörer

 

Vi söker dig

Vi söker dig med talang för hantverket, som är tekniskt intresserad och prioriterar hälsa och säkerhet. Du är nyfiken, initiativtagande och har lätt för att lära dig nya saker, gillar att arbeta med och för andra och att komma på kreativa lösningar.

 

Du behöver:

• Gymnasiekompetens, gärna inom bygg och anläggning eller relevant erfarenhet

• Kommunikationsförmåga på svenska och engelska

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande om du är bekväm med att arbeta på höjd, framföra maskiner och kan lite mer om någon av arbetsuppgifterna.

 

Ansök nu

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag 24 september 2023. Rekrytering kan ske löpande.

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig hit! Vi prioriterar att ge dig en bra introduktion till vårt team, utbildningar för arbetet och att tillsammans upprätthålla vår företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas i din karriär. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig, Joakim Persson, 070 – 600 58 11, joakim.persson@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse! Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm, 070 – 508 69 43. Facklig information får du av IF Metall Kristineberg 0910 – 70 51 44.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvbyggare - Kristineberg