Boliden

Gjutbandsoperatör

Boliden Bergsöe AB är en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bilbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är miljö- kvalitetscertifierade enligt ISO 14001, 9001 och OHSAS 18001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi 80 anställda och omsätter ca 1 miljard kronor.


Arbetsuppgifter
Som gjutbandsoperatör är din huvudsakliguppgift att utföra den dagliga gjutningen av legerat bly. Uppgiften kräver nära samarbete med processoperatörer för att säkerställa rätt kvalité. I arbetet ingår även service och underhåll av utrustning, daglig tillsyn och en arbetsplats tydligt organiserad enligt 5S.


Utbildning/Kvalifikationer
Som sökande ser vi dig med gymnasial utbildning med inriktning process eller industri. Du är flexibel och har goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. Vidare kräver uppgiften kvalitetsmedvetenhet, initiativtagande, självständighet, tekniskt kunnande och stort ansvarstagande. Tidigare erfarenhet inom processindustrin är meriterande, krav är B-kort och 3-årig gymnasieutbildning. Som person är du entusiastisk och har ett personligt engagemang i arbetet.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, som är en tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma), arbetstiden är förlagd till dagtid. Vänligen kontakta Fredrik Sörensson 0418-572 19, fredrik.sorensson@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Metalls ordförande, Kenneth Ståhl, tfn 0418-57 200.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon, gå till www.boliden.com - karriär - jobba hos oss. Frågor angående din ansökan besvaras av Eva Gödke, Human Resources, tfn 0418-572 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 24 juni 2019Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gjutbandsoperatör