Boliden

Företagssköterska

Bolidens interna företagshälsa bedriver förebyggande och rehabiliterande arbete inom Bolidenområdets verksamhetsorter samt på Rönnskär. Företagshälsan arbetar teambaserat med frågor som rör arbetets och arbetsplatsens betydelse för hälsa och välmående. Arbetsområdet innefattar främst främjande och förebyggande arbete men även rehabilitering. Vi arbetar på individ-, grupp- och organisationsnivå och är en oberoende expertresurs för såväl chefer som medarbetare. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Boliden Rönnskär som stationeringsort. Minst 20% av tjänsten utgörs av tjänstgöring inom Bolidenområdets verksamhetsorter, vilket kommer att medföra en del resor. 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som företagssköterska kommer du att arbeta med lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, agera stöd och rådgivare till chefer och anställda rörande hälsoarbetet och medicinska frågor. Arbetet innefattar även att vara ett stöd i det dagliga rehabiliteringsarbetet samt att planera och genomföra utbildningar.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med utbildning inom företagshälsa eller intresse för hälso- och arbetsmiljöfrågor.  Du har ett engagemang och förmåga att självständigt driva, planera och genomföra ditt arbete. Erfarenhet från arbete på företagshälsa är meriterande.

Arbetsuppgifterna är skiftande och ställer stora krav både på förmågan till självständigt arbete och på arbete i team med övriga professioner inom företagshälsan. Detta ställer också krav på noggrannhet, vetenskapligt förhållningsätt och professionellt ansvar. Du bör ha fördjupade kunskaper inom arbetsmiljöområdet och god förmåga att ansvara för och samordna det systematiska hälsofrämjande arbetsmiljöarbetet i teamet, där du kommer att vara spindeln i nätet. 

Goda IT kunskaper krävs liksom att du kan uttrycka dig väl såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Körkort B är ett krav. Vi värdesätter personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och social kompetens.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta företagsläkare Ulla Ottosson, + 46 8 610 15 55, ulla.ottosson@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, kristin.sellman@boliden.com.

Vi vill ha in din ansökan senast den 7 augusti 2019

 


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Hälsa & sjukvård


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Företagssköterska