Boliden

Ekonomichef

Garpenberg

Full time

JOB_005800

 

Nu kan du söka jobb som Ekonomichef och vara med att utveckla värdekedjan i Garpenberg, en av världens äldsta och samtidigt mest moderna gruvor.

 

Förverkliga dina idéer

Du som är kommunikativ, ser synergier och har ett coachande ledarskap har nu chansen att leda och utveckla medarbetare och arbetssätt i ekonomi, inköp och förråd för gruva och anrikningsverk i Garpenberg. Som Ekonomichef är du en del av Garpenbergs ledningsgrupp där vi arbetar strategiskt och stöttar varandra i bland annat ekonomi och budgetfrågor. I rollen arbetar du operativt med ekonomiska frågor som finansiell planering, prognoser, uppföljningar och resultatredovisning. Vår förrådshållning är en del av underhållsprocessen och en viktig funktion i verksamheten. Tillsammans sätter vi hälsa, miljö och säkerhet först och vill skapa delaktighet och engagemang.

 

Vi söker dig som trivs i en verksamhet i utveckling och som ser potentialen i och kan tillvarata människors kompetenser. Du är trygg i din kunskap om ekonomistyrning med en ekonomisk vidareutbildning och erfarenhet från exempelvis ledning och arbete med ekonomi, inköp, förråd eller underhållsarbete. Nu vill du lyfta blicken och länka samman närliggande delar till en helhet i värdekedjan för ekonomi, inköp och förrådshållning.

 

Placeringen är i Garpenberg och resor förekommer, bland annat till Bolidens andra enheter för gruvor och smältverk. Vi kommunicerar på svenska och engelska och du behöver ha körkort för personbil.

 

Ansök nu

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Ansök nu med några få klick och ditt CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Jobba på Boliden. Vi kan göra löpande urval och tar emot ansökningar till och med söndag 5 december 2022. Frågor om din ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070 – 508 69 43 och terese.lindholm@boliden.com.

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef, Jenny Gotthardsson, på 070-665 59 29 eller jenny.gotthardsson@boliden.com.

 

Facklig information får du av Kent Hedin för Ledarna på 0225-369 50, Jacob Wallén för Unionen på 0225-362 62 och Ditte Möller Lasskogen för SACO på 0910-77 42 40.

 

Vi vill välkomna dig till Boliden i Garpenberg! Garpenberg ligger i härliga Dalarna, sydväst om Gävle och nordväst om Uppsala och Stockholm. Jobba på ett etablerat företag med kollektivavtal och som klimatledare i Europa jobbar för en grön framställning av metaller. I en innovativ miljö med mycket kompetens, många utvecklingsmöjligheter och flexibla arbetsförhållanden. Med förmåner som exempelvis frisk- och sjukvård, tjänstepension, bonus och vinstandelar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig hit till Garpenberg att hitta arbetsglädje och livskvalitet!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Ekonomichef