Boliden

Driftsmurare

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som murare på Rönnskär består av ugnsmurning, gjutningar, reparationer av gjutvaggor och mellanvaggor, underhåll av fastigheter och övrigt förekommande murningsarbeten. 

Ritningsläsning samt travers- och truckkörning ingår också som en del av arbetsuppgifterna.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god planeringsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vidare är du lösningsorienterad och positiv till att förändra och förbättra.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Gymnasiekompetens
  • B- körkort. 

Meriterande är:

  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tung industry.
  • Goda allmänna IT-kunskaper.
  • Ställningsutbildning.

 

Vårt arbetssätt, som vi kallar förbättringsgrupper, innebär att du ges möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla vårt sätt att arbeta. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang.

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
Christer Burvall, christer.n.burvall@boliden.com
tfn 0910-77 37 44

Facklig information

Facklig information lämnas av 
Johan Widmark, IF Metall 
tfn 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Wilma Nyman, Human Resources, tfn 0910-77 33 65  , E-mail: wilma.nyman@ext.boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 30/9 2019

 


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftsmurare