Boliden

Deponeringsingenjör

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som Deponeringsingenjör kommer du att arbeta brett med frågor som gäller deponering av anrikningssand och dammsäkerhet. Din främsta arbetsuppgift är att planera, styra och följa upp deponering. Det innebär bland annat framtagande av deponeringsplan, uppföljning av utfall samt provtagning enligt kontrollprogram. Du kommer även att arbeta med förebyggande av damningsrisk samt planering och samordning av damningsbekämpning. I din roll ingår det att driva förbättringsarbete och utveckling av arbetsmetoder inom arbetsområdet. Du kommer även att vara delaktig i projekt gällande dammsäkerhet och vattenhantering inom området.

 

Arbetet är förlagt till dagtid, vid behov kan arbete på annan tid förekomma.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör med lämplig inriktning. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom gruvindustri eller processverksamhet.

 

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Eftersom du till stor del kommer att styra ditt arbete själv måste du ha en stor initiativförmåga och driv att vilja förbättra och utveckla ditt område. Kontakter med både externa och interna parter kommer vara en central del av ditt jobb så det är viktigt med god samarbetsförmåga

 

och att samverkan är naturligt för dig. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har god datorvana.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna, tfn 0970- 72 9333, Anders Karlsson Unionen, tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger SACO, tfn 0910 - 70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021

Intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Deponeringsingenjör