Boliden

Controller

Arbetsuppgifter

Vi söker en verksamhetsinriktad controller till ekonomiavdelningen i Aitik. Som controller kommer du att stödja verksamheten med kompetens inom det ekonomiska området, såsom ekonomistyrning, rapportering,  löpande ekonomiarbete och prognostisering. Arbetet sker i nära samarbete med produktionsorganisationen men en viktig del är också det interna utvecklingsarbetet inom ekonomiavdelningen. Rollen som controller är bred och ytterligare exempel på uppgifter är att arbeta med utredningar, analyser samt medverka/leda olika projekt såväl inom Aitik såväl som i samverkan med andra enheter inom Boliden. Tjänsten är en  tillsvidareanställning och är underställd områdets ekonomichef.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning eller motsvarande kunskaper inom ekonomi. En positiv inställning, engagemang och en vilja att utvecklas är viktiga egenskaper för rollen. Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete och/eller industriverksamhet är det meriterande. Som person har du ansvarskänsla och god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål, samtidigt som samarbete är naturligt för dig. Kommunikativ förmåga och att du behärskar engelska i både tal och skrift är också viktigt.

Kunskaper i Excel är viktigt och erfarenhet från arbete med Maximo och Dynamics AX är meriterande. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Ekonomichef Thomas Gustafsson, tfn 0970-72 90 87.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 90 69, Peter Karlsson, SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 18 mars 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 


 

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Gällivare

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Controller