Boliden

Borrhålsmätare

till Prospekteringsavdelningen, Boliden

 

Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

 

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att utföra olika slags geofysiska mätningar i diamantborrhål ute i fält och i våra gruvor, men även markmätning kan förekomma. Tidpunkter för mätning är oftast beroende av andra insatser vilket innebär att arbetet kräver stor flexibilitet.

 

I arbetet ingår även förberedelser och planering för områden som ska undersökas samt ansvar för utrustning och fordon. Mätningarna utförs huvudsakligen i norr/västerbotten, men förekommer även i andra delar av landet samt ibland utanför Sverige.

 

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid, dagtid med Boliden som stationeringsort (vi tillämpar provanställning 6 månader).

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser helst att du har gymnasieutbildning med naturbruks eller teknisk inriktning. Erfarenhet från gruv- eller prospekterings miljö är en merit. Arbetets art förutsätter att du har god fysisk kondition och kan röra dig obehindrat i terräng. Arbetet kräver också att du som person har en stark kommunikations- och samordningsförmåga och viss datorvana.

 

Du bör kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. Goda språkkunskaper i svenska och engelska krävs och finska är meriterande.

 

B-körkort krävs samt behörighet att köra snöskoter och terränghjuling. BE körkort är meriterande.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikko Pekkanen,0910-70 56 18, Mikko.Pekkanen@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Human Resources, jonas.lindgren@boliden.com.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 April 2021

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 9 april

Kategorier : Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Borrhålsmätare