Boliden

Bergarbetare - Losshållning

till gruvan i Kristineberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en Bergarbetare som framförallt kommer att arbeta med Losshållning: dvs Salvborrning, Laddning, Vattning, Lastning, samt finrensning. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, och skriftformen är K2, sk. 7+7 under jord.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha bergarbetarutbildning, alternativ erfarenhet från bergarbete, samt erfarenhet från E2C/Simba för salvborrning, Emulsionsladdning bärare Volvolastbil för laddning, Sandvik 517 Volvo L180 för lastning, spolbil Volvo dumper för vattning och Volvo L120 för finrensning. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Karl-Gustav Sandström tfn 0910-70 5135 eller Produktionschef Anders Gavelin tfn 0910-70 5133. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-70 40 95.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 29 februari 2020, ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare - Losshållning