Bahusia

Byggnadsplåtslagare

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 


Om tjänsten
Vi söker nu flertalet byggnadsplåtslagare för rekrytering till kund. Vanligt förekommande arbeten är plåtinklädnader av skorstenar, bandtäckning och allt där emellan. Du tillverkar dessa plåtdetaljer med hjälp av ritningar från kund eller egengjorda mått som är anpassade till uppdraget. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetet är förlagt på dagtid. Du kommer utgå från Uddevalla. Kundkontakt förekommer. I arbetet har du tillgång till egen bil.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen gått ut.


Din erfarenhet
Du har utbildning eller relevant erfarenhet inom hantverksyrket. Vi söker både dig som är i början av din karriär och dig som har en gedigen erfarenhet inom området. Du är bekant med inom yrket förekommande verktyg och maskiner. Körkort B är ett krav. Du behärskar svenska korrekt i såväl tal som skrift.


Din personlighet
Du förväntas vara pålitlig och lyhörd mot såväl kunder som kollegor. Du är noggrann och kvalitetsmedveten då du kommer att arbeta med anpassade mått. Vidare är du serviceinriktad då du kommer träffa kunder och samarbeta med olika parter.


För mer information
Kontakta Visar Syla, telefon 0522-44 02 45


Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 15 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Byggnadsplåtslagare