Avesta kommun

Projektör

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Avesta kommuns stadsfibernät är en liten enhet och ligger organisatoriskt under IT-enheten men vi arbetar självständigt mot externa parter och kunder. Vi är Ledande inom bredbandsutbyggnad i Dalarna.

 

Brinner du för att leverera fiber i världsklass är det här ett jobb för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter är att sköta vårt Projekterings- och dokumentationssystem Connectmaster. Detta innefattar både Projektering samt dokumentation av fibernät både vid skrivbordet men också ute i fält. I arbetet ingår också fibersvetsning och mätning med OTDR och Db mätare, installation samt felsökning av komplexa fibernät. Du kommer att vara kontaktperson ut mot olika fiberföreningar vilket kräver självständigt arbete och förmågan att förmedla regler och krav. Du kommer att vara delprojektledare i olika projekt och följa upp våra leveranser mot kunder.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Gymnasieutbildning inriktning el samt mångårig dokumenterad erfarenhet av dokumentation av stadsfibernät i systemet Connectmaster. Vi ser också att du har flerårig praktisk erfarenhet av fiber i drift, nyinstallation och felsökning av fibernät där OTDR och DB mätning genomförts. Utöver detta är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare och därmed har erfarenhet av arbete med dokumentation av fibernät i fält.

 

Du har goda datakunskaper och är teknikintresserad. Vi värdesätter speciellt personliga egenskaper såsom kvalitetsmedvetenhet, mål och resultattänk samt att du kan fokusera under pressade situationer, att kunna skifta angreppssätt när målen ändrar sig. Det är också ett arbete som kräver självständighet så du behöver kunna driva och strukturera dina processer på egen hand. Du har ett gott bemötande och intresset för att leverera lösningar.

 

B-körkort är ett krav.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter innefattar dokumentation och kommunikation med olika parter måste du kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C42717/2020

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-10-30

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Fibertekniker/Optotekniker

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Bosse Andersson

IT-chef

0226-645076

 

Facklig företrädare

För kontaktuppgifter till din fackliga representant www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Projektör