Avesta kommun

Återvinningsansvarig

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi vill växa och utvecklas för att få ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för att vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Arbetsuppgifter

Som återvinningsansvarig ansvarar du för att planera och utveckla verksamheten så att vi uppnår våra mål inom återvinningsområdet. Stort fokus de kommande åren är arbetet med att minska avfallsmängderna samt öka återvinningen. Du kommer också att ansvara för strategisk information och kommunikation till våra kunder och medborgarna i Avesta.

 

Du utgör support och stöd till vår personal på återvinningscentraler i arbetet med ständiga förbättringar. Återvinningsansvarige ansvarar för upphandling av avtal inom återvinningsområdet samt löpande kontakter med de leverantörer och entreprenörer som vi har avtal med.

 

Du kommer att vara Avestas representant i arbetet med att samverka med övriga kommuner och återvinningsbolag i Dala Avfall och andra samverkansorgan. I jobbet ingår även att samverka i hållbarhetsfrågor inom kommunkoncernen.

 

Kvalifikationer

Du har ett genuint miljöintresse och ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt har förmåga att omsätta detta i strategier för återvinningsverksamheten. Har du tidigare arbetat inom återvinningsområdet och har koll på nya och befintliga lagar och regler är det meriterande. Du har särskilt bra förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet och underhåller kontinuerligt din specialistkunskap som du delar med dig av till andra. Du är van att arbeta mot mål och fokuserar på resultat och styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

 

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse i den här tjänsten. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har ett genuint intresse , vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig att leverera lösningar. Du ska kunna arbeta bra med andra människor och relatera dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

 

För tjänsten krävs att du har:

- Relevant akademisk examen eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

- B-körkort

- Goda kunskaper i Officepaketet speciellt Excel eller liknande program.

- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde omgående efter överenskommelse

Referensnummer: C107804/2022

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?  Se arbetsplatsen på karta här.

 

Sista ansökningsdag

2022-12-05

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Oskar Gustafsson

Stabschef

0226-64 51 01

oskar.gustafsson@avesta.se

 

Kontakt

Erik Nordén

VD

0226-64 51 35

erik.norden@avesta.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 17 november

Kategorier : Kontor & Administration Miljö & Naturbruk Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Återvinningsansvarig