En utmanare på marknaden

Moderna Försäkringar är en utmanare på den svenska försäkringsmarknaden och erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och individen som till exempel barnförsäkringar, bilförsäkringar och hem- och villaförsäkringar.

Vi är Sveriges femte största försäkringsbolag inom sakförsäkringar och en filial till en av Nordens största försäkringskoncerner, Tryg.

Små men distruptiva

Med en marknadsandel på tre procent är vi relativt små på den svenska försäkringsmarknaden. Men vår storlek hindrar inte oss från att utmana och disruptera den svenska försäkringsindustrin. Vi var först ut med digitala bilförsäkringsprodukter där kundens körsätt avgör premiens storlek och vi har flera digitala försäkringsprodukter inom vårt Smart-koncept.

Vår ambition är att fortsätta vara i täten av svenska försäkringsindustrins digitala transformation och att vara den självklara försäkringspartnern för banbrytande Insurtech-aktörer.Våra kontor

I Sverige arbetar drygt 470 medarbetare fördelat på sju orter. På huvudkontoret i Stockholm sitter ungefär 200 medarbetare. Malmö-kontoret, med ca 180 medarbetare ligger i Västra Hamnen med gångavstånd till Centralstationen och med en utsikt över Turning Torso och Öresundsbron. I våra nyrenoverade kontor i Göteborg sitter ett 20-tal medarbetare, i det moderna loftkontoret i Växjö sitter ca 15 medarbetare och i natursköna Hammarstrand sitter 30 medarbetare.

Dessutom har vi två mindre kontor i Örebro och i Sundsvall.Din utveckling

På Moderna Försäkringar uppmuntrar vi våra medarbetare att hela tiden utmana sig själva för att utvecklas och fördjupa sina kompetenser.

Vi erbjuder därför flera kurser inom ramen för Modernaskolan, som hålls årligen.

Modernaskolan erbjuder både företagsanpassade kurser i företagets lokaler samt e-learning kurser.
Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering. Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

Vi söker hela tiden efter duktiga och motiverade medarbetare som kan hjälpa oss leverera trygghet till våra kunder. Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt vinnande team här på Moderna Försäkringar!

 www.modernaforsakringar.se 

 Ansök nu Ansök nu Ansök nu 

Inga jobb för stunden.