En spännande stad

Linköpings kommun växer snabbt, har 153 000 invånare och ligger i hjärtat av södra Sverige med goda kommunikationer.

Linköping är en levande, livsbejakande stad med en stolt historia och en spännande framtid. Högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet och en livlig handel kännetecknar staden.

Vår vision är att skapa och erbjuda en miljö där människor trivs, växer och utvecklas.


 

Här blir idéer verklighet

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos våra engagerade och inflytelserika medarbetare som ger oss möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer.

 

Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid.

 

 Vi tror på våra unga

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping.

 

Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

 

 


Idéer ger utveckling

Linköpings kommun är en av de kommuner i Sverige som investerar mest i kompetensutveckling. Det gör att det finns goda möjligheter och gott om utrymme för dig att växa och utvecklas i din yrkesroll.

 

I Linköpings kommun vill vi ta vara på alla människor och deras goda idéer. Vad du har att komma med är det som spelar roll. Inte vilket ursprung, kön eller tro du har, vem du är kär i eller hur gammal du är – eller om du har en funktionsnedsättning.
 

 Engagemang

Vi behöver fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov.


Var med och påverka du med!

 

 


 

Paulina Andersson
Biträdande rektor, Nygårdsskolan

 ”Jag började som barnskötare i Linköpings kommun 1987. Eftersom jag har arabiska och syrianska som modersmål sökte jag mig vidare som modersmålspedagog. Tack vare att jag själv är driven och har haft chefer som sett min potential, har jag kunnat vara med och bygga upp och utveckla förskoleverksamheten för nyanlända barn. När chansen dök upp hoppade jag på kommunens vidareutbildning till förskollärare. Nästa steg som gav vidareutveckling var när jag sedan jobbade på Bäckskolan som brobyggare, länken mellan hemmet och skolan. Därefter fick jag mitt jobb som biträdande rektor. Jag älskar mitt jobb och har hela tiden haft möjlighet att utvecklas i Linköpings kommun. Det har varit som en trappa: framåt och uppåt!”

 


Bianca Grönqvist
Förskollärare, Förskolan Sofielundsvägen

”Det bästa med att jobba här är att Linköpings kommun månar om kompetensutveckling och erbjuder utbildningar. Jag kan ständigt utvecklas i mitt yrke. Efter tre terminer på Förskollärarprogrammet anställdes jag av Linköpings kommun som vikare inom barnomsorgen. I slutet av min utbildning fick jag chansen att delta i Aspirantprogrammet. Det innebär att man som student kan kombinera studier med arbete. Det innebär också att man skolas in i den blivande yrkesrollen. Alla dessa steg har bidragit till att jag känner mig starkare och säkrare i min yrkesroll.”

 

 

 


 

 


 013-20 60 00
 581 81 Linköping
 www.linkoping.se

 

Följ oss gärna i våra sociala kanaler
På så sätt håller du dig uppdaterad om vad som händer hos oss samt får nys om lediga jobb.

    

 

 

 

 

 

Inga jobb för stunden.