Kelly Services
Kelly Services startade redan 1946 och har nu i mer än 67 år levererat åtråvärda kandidater till våra kunder över hela världen. Idag är vi ett av världens ledande search- och rekryteringsföretag med närvaro i över 40 länder.


Kelly Services är en fullvärdig HR-partner som erbjuder helhetslösningar inom personalförsörjning. Vi är specialister inom search-rekrytering och headhunting. Kelly Services skräddarsyr och kostnadseffektiviserar alla personallösningar gentemot våra kunder så att de istället kan fokusera på sin kärnverksamhet för att uppnå sina företagsmål. Kelly Services är även en helhetsleverantör av Master Service Program (MSP). Programmet sätts upp för att hantera och säkerställa leveranser från kundens alla personalleverentörer. Det här gör vi för att effektivisera personalflöden, mäta kvalitén, minska kostnaderna och fokusera på kundens verkliga behov av personal.

Vi vet vad en felrekrytering kostar och därför hjälper vi även våra kunder med att säkerställa en långvarig anställning även efter tillsättning. Våra seniora rekryteringskonsulter har alla fler än 5 års gedigen arbetslivserfarenhet inom rekrytering och arbetar efter en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Kelly Services är naturligtvis ett ISO-certifierat företag och auktoriserade genom ALMEGA samt medlemmar i Svenskt Näringsliv. Vi räknar inte våra kunder i volym, utan efter bästa leverensresultat – för oss är varje kund unik.

Kontakta Louise Kjellberg för att få rätt verktyg inför er nästa chefsrekrytering.

Louise Kjellberg
Regional Manager
Email: louise.kjellberg@kellyservices.se
Mobil: 070 659 03 05

Kelly Services ger även ut Talent News, där vi förser våra kunder med eftertraktade kandidater. För att ta del av det här utan kostnad, kontakta Katarina Wahlstedt: katarina.wahlstedt@kellyservices.se

Våra kontor i Sverige:
Kontor Stockholm
Regeringsgatan 77
08-546 511 00

Kontor Göteborg
Östra Hamngatan 30-34
031-61 40 71

Kontor Örebro
Gamla gatan 8
019-16 82 40

Inga jobb för stunden.