Östersunds kommun

Två lärare till Ångsta skola

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2017-08-16

 

Till Ångsta skola söker vi två lärare på heltid. Ångsta är en by som ligger vid Locknesjön, cirka 5 kilometer söder om Brunflo och ca 2 mil söder om Östersund. Skolan är en F-5 skola med 64 elever. Skolan ligger vackert med närhet till skog och sjö, det ger oss stora möjligheter till varierande lärmiljöer för våra elever ute som inomhus. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på Ångsta skola. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-11. Inför läsåret 17/18 så kommer du att undervisa eleverna i åk 3-5, vi ser gärna sökande som har en bred behörighet. Som lärare på en liten skola förväntas du även kunna undervisa i B-form vid behov. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Grundlärarexamen med inriktning mot grundskolans årskurs 4-6, 1-7 lärare eller tidigarelärare med bred ämnesbehörighet. Extra meriterande är behörighet i idrott och/eller bild samt kunskaper inom specialpedagogik.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd, rektor 063-14 49 91

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-06-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Två lärare till Ångsta skola