Östersunds kommun

Fritidspedagog Ängsmogårdens skola

Tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde aug 2017.

 

Ängsmogårdens skola ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 200 elever i årskurserna F-5. Skolverksamheten ligger i närhet av friluftsområde och skog. En fantastisk inomhus och utomhusmiljö erbjuds elever och personal i modern tappning. 


Arbetsuppgifter

Skolan skall upplevas och omtalas som en av de mest framgångsrika grundskolorna i länet inom 3 år. 
Signifikativt för skolverksamheten;
Tydligt uttalade spelregler. Transperant struktur i kombination med ett kraftfullt pedagogiskt ledarskap och ett strategiskt kvalitetsarbete. Ett tillitsfullt, öppet, respektfullt klimat och ett effektivt samarbete mellan personal-elever- hemmet vilket förväntas skapa de absolut bästa förutsättningarna för att nå mål -, resultat - och kvalitetskrav. Pedagogiska ledare i skolan som respekteras för sin roll och uppdrag. Samtrimmade arbetslag där var och en får tid och ges möjlighet att utföra ett kreativt pedagogiskt arbete med eleverna. En satsning kommer att ske under kommande läsår på idrott, hälsa och friluftsliv. Idrott & rörelse alla dagar i veckan med syfte att skapa de bästa förutsättningarna för barnens lärande och kunskapsutveckling.

 

Kvalifikationer

Du är en trygg, stabil och yrkesskicklig. Du har ett tydligt, konsekvent, strukturerat och utvecklat ledarskap som tillämpas i praktiken och anpassas till situationen. 
 
-Du leder, instruerar och inspirerar för att effektiv nå målen. Du samordnar gruppen och skapar förståelse, helhet, engagemang och delaktighet. 
-Du kommunicerar på ett tydligt sätt och du säkerställer att budskap når fram samt att höga positiva förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner, följer upp och anpassar efter individ.
-Du är utåtriktad och social i yrkesmässiga sammanhang och du arbetar bra med andra människor,  du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
-Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer görs fortlöpande. Välkommen med din ansökan!


 

Kontaktpersoner

Bo-Åke Boson rektor 073-081 71 62              bo-ake.boson@ostersund.se
Malin Strindlund samordnare lärarlag.           malin.strindlund@ostersund.se
Micke Petersson samordnare fritidshem         micke.petersson@ostersund.se


Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-05-31Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 april

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidspedagog Ängsmogårdens skola