Wikan Personal

Ytbehandlare

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Vi söker för kunds räkning en erfaren ytbehandlare/handsprutare, för en deltidsanställning max 50 %.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med handsprutning av trädetaljer.
Arbetet är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har jobbat med sprutlackering tidigare, helst inom träbranschen men om du jobbat med tex billackering kan det också fungera.
Du är kvalitetsmedveten och jobbar metodiskt. Du är också social och har lätt för att samarbeta och har respekt för tider.
Observera att detta inte är en heltid så för att vi ska kunna anställa dig ska du antingen vara pensionär, studerande eller ha annat jobb minst 50 %.

Information och kontakt
Ansökningar behandlas löpande och tas endast emot via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson, 0381 480953.

Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 oktober . Arbetsort : Nässjö

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ytbehandlare