Wikan Personal

Verkstadssmed

Nu söker vi en verkstadssmed till Stål & Plåt i Sjöbo AB.

Om företaget
Stål & Plåt utför all typ av smide, stål, aluminium och rostfritt. Allt från stålstommar, pelare, räcken, trappor, inbrottsgaller samt reparationer av alla slag.

Stål & Plåt grundades 1984 av bröderna Jönsson. Sedan 2011 drivs det vidare av sonen Nicklas. Tack vare ett gediget kunnande och bred kompetens kan vi erbjuda våra kunder en trygg service. Vi utför alla våra uppdrag efter kundens önskemål. Certifierade enligt EN 1090-1 ISO 3834-3.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av det mesta inom smidesarbete, såsom svetsning, kapning, bockning, sågning mm. Såväl inne i egna verkstaden som ute hos kund. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom verkstad, med tyngdpunkt på svetsning; framför allt pinne och rörtråd. Du är van att jobba utifrån ritningar.
Som person är du engagerad, noggrann och van att jobba självständigt.

Information och kontakt
Ansök direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För mer information kontakta Sebastian på 0417-77 99 83 eller sebastian@wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 januari . Arbetsort : Sjöbo . Publicerat : 7 december

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Verkstadssmed