Wikan Personal

Verkstadsarbetare

Vi söker nu en svetskunnig verkstadsarbetare som behärskar MIG- och/eller TIG-svetsning till ett företag i Hörby-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av allmänt verkstadsarbete såsom, kapning, borrning, klippning och svetsning. Allt utifrån ritningar.
Dagtid

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning. Du behärskar ritningsläsning och känner dig hemma i verkstadsmiljö.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontaka Stefan Johansson, 0417-77 99 81 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar som en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Hörby

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Verkstadsarbetare