Wikan Personal

Ventilation- och fastighetsunderhåll

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Till vår kund i Ronneby söker vi nu en Ventilation- och fastighetsskötare/koordinator.

Företaget är verksamt inom områdena:
-Sotning
-Brandskydd
-Energideklaration
-Miljö
-Ventilation

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en sammankallande och koordinerande roll, där du tillsammans med platschefen dirigerar och samordnar dagens och veckans olika arbetsmoment för teamet. Du kommer också själv att jobba operativt och vara ute på fältet hos kunder, vilket kan vara både företags- och privatkunder. 
De operativa arbetsuppgifterna kommer att variera inom fastighetsskötsel med inriktning på ventilation och energideklarationer. 

Personalen har olika erfarenheter, spetskompetens och styrkor och tillsammans finns ett brett kunnande som driver företaget framåt i olika projekt.

Din bakgrund
För denna tjänst söker vi dig som:
- har gymnasiekompetens
- är praktiskt lagd och tar egna initiativ
- är lättlärd, driven och social
- har lätt att förstå och sätta sej in i nya arbetsuppgifter
- har goda kunskaper i svenska och engelska 
- har ledaregenskaper och intresse av personal och människor
- har B-Körkort 

Det är meriterande om du har jobbat med någon form av personalledning, har erfarenhet av energideklarationer, OVK Obligatorisk Ventilations Kontroll, fastighetsskötsel eller brandskydd. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats och ett trevligt team.

Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Tjänsten är en dagtidstjänst.

Initialt kommer du att vara uthyrd och anställd av Wikan Personal men om allt fungerar som det skall finns stora möjligheter att bli anställd av företaget.

Tillträde sker snarast så välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök på Wikan Personals hemsida, www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 750 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Ronneby

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ventilation- och fastighetsunderhåll