Wikan Personal

Toyota Material Handling Sweden söker en driven projektledare

Om verksamheten
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Arbetsbeskrivning
Toyota Material Handling söker en projektledare som vill ta nästa steg och utvecklas inom projektledning.

Rollen som projektledare är en ny tjänst inom bolaget där du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas inom yrket. Tjänsten innebär bl.a. att ansvara för och leda både stora och små processprojekt samt att leda och driva informations- och kommunikationsprojekt inom Toyota Material Handling. Du kommer självständigt planera, driva och följa upp projekten samt ansvara för att kommunicera ut väsentlig information gällande projekten ut i organisationen. Du har även fullt projektbudgetansvar och arbetar självständigt efter välbeprövad projektmetodik.

Vem är du?
Vi ser att du har en högskoleexamen och har arbetat som projektledare i minst 2-3 år och har erfarenhet av att driva projekt från start till mål. Det är meriterande om du har erfarenhet av LEAN.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social och framåt person som gillar att arbeta med många kontaktytor. Vidare är du en självgående och orädd person som ser vad som behöver göras. Du har även skinn på näsan och har förmågan att stanna upp och se problem från ett helhetsperspektiv för att därefter vägleda och driva projektet framåt. För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur samt har en god förmåga till planering.

Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och utmanade roll inom Toyota Material Handling där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll som projektledare. Din arbetsplats kommer att vara belägen i trevliga lokaler i Solna Gate. Du erbjuds bra personalförmåner så som t.ex. friskvård, pension och försäkringar.

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Låter detta intressant är du välkommen att ansöka med CV och ett personligt brev. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Toyota Material Handling Sweden söker en driven projektledare