Wikan Personal

TIG-svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en erfaren TIG-svetsare till en kund strax söder om Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att svetsa TIG i tunt rostfritt material. Det visuella utseendet är viktigt och det ställs stora krav på ytjämnhet. Arbetet sker utifrån ritning och kräver god förmåga att kunna bygga ihop komplicerade konstruktioner.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Du ska ha en bred erfarenhet av svetsning med TIG i rostfria material och då direkt utifrån en ritning. 
Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden. 

Ansöker gör du endast via vår hemsida www.wikan.se 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb TIG-svetsare