Wikan Personal

Teknisk Projektledare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.Om Företaget
CelsiusFOOD AB är ett privatägt företag som specialiserar sig på konstruktion och tillverkning av industriella stekanläggningar för internationell livsmedelsindustri. Mer än 95% av levererade anläggningarna exporteras. Företagets tillverkning är beläget i Osbytrakten tillsammans med 2 systerföretag och 30-talet medarbetare. 

Vi söker nu en Teknisk Projektledare till vår produktion och försäljning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare kommer du att arbeta med planering och teknisk support till våra säljare samt ha en nära kontakt med våra kunder och underleverantörer. Du kommer att vara del av ett team om 10 kollegor. Din roll i teamet blir ledande och du kommer att ha befogenheter att delegera och ta nödvändiga beslut. 
Du kommer även att arbeta med upphandlingar och förväntas sköta projektkoordinering. I rollen krävs att man självmant söker information och formulerar egna svar.

Din bakgrund
Du har minst gymnasieutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har god teknisk kunskap, erfarenhet av teknisk upphandling, arbetat med kalendrar och påminnelser för uppföljning samt leverans- produktions- installations- och bemanningsplaner. Viktigt att du är van vid kundkontakt, kan värdera, ta beslut och inte vara rädd för att delegera. 
Kunskap från konstruktion och ritprogram är meriterande men ej ett krav. 
Har du dessutom kunskap inom bl.a. energi, flödes, volym och effektberäkningar ser vi detta också som meriterande. 
Du har goda kunskaper och lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Som person är du är välorganiserad, strukturerad, disciplinerad och van att arbeta med framförhållning. Du förväntas kunna hålla flera bollar i luften och följa upp på stort och smått.

Tjänsten inleds med en hyrrekrytering via Wikan Personal med målsättning att övergå i en tillsvidareanställning hos CelsiusFOOD. 

Välkommen att skicka in din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 oktober.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044 - 590 65 13.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Hässleholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Teknisk Projektledare