Wikan Personal

Svetsmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en svetsare med erfarenhet av truckkörning till ett mindre företag i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär svetsning av stallinredningar i svart material där även packning och lastning ingår i tjänsten. Mestadels av svetsningen sker utifrån fixturer men du ska även ha kunskaper i ritningsläsning. Du häftar själv ihop dina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. 

Arbetet sker under dagtid.

Din bakgrund
Du som söker ska ha erfarenhet av svetsning och truckkörning. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Anställningen är en direktrekytering till företaget. 

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Svetsmontör