Wikan Personal

Svetsare, MIG/MAG

Om oss
Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn. Se gärna www.saferoadsmekab.se för mer information om oss.

Nu söker vi en erfaren svetsare som behärskar MIG/MAG till Smekab i Önnestad.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer dina arbetsuppgifter att vara svetsning (MIG/MAG) i rör med höga krav på snygga fogar och så lite "sprut" som möjligt. Alla produkter varmförzinkas efter svetsning och dåliga fogar eller svetsloppor syns än mer efter denna ytbehandling. Mycket av svetsningen sker med hjälp av jigg/ fixtur. Arbetet är tempobaserat i korta eller medellånga serier. 

Arbetstiden är tvåskift.

Din bakgrund
Du som söker bör ha gymnasieutbildning eller likvärdigt som svetsare och/eller ha erfarenhet av svetsning från tillverkningsindustrin. Det är positivt om du har erfarenhet av temposvetsning med hjälp av jigg/fixtur.

Som person är du punktlig, noggrann och självgående. Du har ett stort engagemang och en hög kvalitetsmedvetenhet.

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal men det finns viss möjlighet att tjänsten kan övergå till en anställning direkt hos Smekab.

Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 25/2

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Svetsare, MIG/MAG