Wikan Personal

Styr- och reglertekniker

Om Företaget
Caverion Sverige AB har cirka 3500 medarbetare på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.
Enheten består idag av 18 personer och arbetar främst med service, underhåll, installationsarbeten, felsökning samt reparation av kyl-, ventilation-, el-, värme-, styr och reglerutrustning inom fastigheter.

Vi söker en styr- och reglertekniker till vår enhet i Kristianstad.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som Styr- och reglertekniker arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processtekniskutrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
- Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
- Uppföljning och återrapportering
- Planering av eget arbete
- Utföra tekniska serviceuppdrag
- Programmering
- Installation av styrutrustning

Din bakgrund
- Automation - El-och Energiprogrammet eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av Saia-Burgess och/eller REGIN
- Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter 
- Kunna läsa och förstå ritningar
- Kunskaper inom OVK och El-behörighet är meriterande
- Drivit egna projekt är också meriterande
- B-körkort är ett krav

Du som söker är uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Viktigt att du är engagerad, utåtriktad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du är van att arbeta både i team och självständigt med ett stort kontaktnät både internt och externt. 

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044 - 590 65 13.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Styr- och reglertekniker