Wikan Personal

Styckare till Burträskbygdens Kött

Om oss
Burträskbygdens kött har möjliggjort lokalproducerat i alla led. För om sanningen ska fram är det ju inte riktigt lokalproducerat om djuret måste skickas tiotals mil fram och tillbaka för att slaktas och styckas. Tack vare Burträskbygdens Kött är det slut på transporter som påfrestar miljön och våra djur. Det möjliggör för lokalproducerade, miljösmarta råvaror - på riktigt! Burträskbygdens Kött är idag ett underbolag till Bastuträsk Charkuteri.

Vi söker nu en styckare till vår verksamhet i Burträsk.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter handlar i huvudsak om grov- och finstyckning. Det är viktigt att du har god förståelse för kötthantering och hur man arbetar med hygien, egenkontroller och svinnhantering utifrån livsmedelsverkets föreskrifter. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet av styckning och som har kvalitet högst upp på agendan i alla sammanhang. 
Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god produktkunskap och ett stort intresse för matlagning och kött. 
Som person är du engagerad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. 
Du har erfarenhet av styckning och goda kunskaper om egenkontroll. Det är meriterande om du har utbildning inom livsmedelshygien. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 

Omfattning: Heltid

Tillträde: april

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-04-06

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Styckare till Burträskbygdens Kött