Wikan Personal

Sommarjobbare inom fastighetsservice till Nordvestor

Om oss
Nordvestor Förvaltning AB äger och förvaltar 20 fastigheter med en uthyrningsbar yta av 41 171 kvm. Fastighetsbeståndet utgörs av såväl bostads- som kommersiella fastigheter.
Nordvestor har även ett dotterbolag, Nordvestor Broker AB, Mäklarhuset. 
Utöver det egna beståndet bedriver Nordvestor ekonomisk förvaltning för börsnoterade fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare

Vi söker en sommarjobbare inom fastighetsservice till Nordvestor under vecka 25-32.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar alltifrån gräsklippning och trädgårdsskötsel till renhållningsarbete. Arbetet kan ibland vara självständigt och därför är det viktigt att du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet. B-körkort är ett krav eftersom det förekommer en del bilkörning. Har du förarbevis för B96 så är det meriterande. 

Arbetet är förlagt måndag-fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant kunskap inom området. Har du erfarenhet av gräsklippning så är det ett plus. Som person är du arbetsam, pålitlig och självgående. Det är viktigt att du ser positivt på att tillbringa större delen av dagen utomhus eftersom arbetsuppgifterna kräver detta. 
För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. 

Anställningsform: Sommarjobb

Omfattning: Heltid

Tillträde: Mitten av juni 

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Sommarjobbare inom fastighetsservice till Nordvestor