Wikan Personal

Snickeripersonal

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker dig som har erfarenhet från snickeribranschen.

Dina arbetsuppgifter
Lämplig utbildning är verkstadssnickare, maskinsnickare, möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Du kommer att bearbeta träet i olika maskiner som exempelvis sågar, fräsar, hyvlar och borrar. Även handverktyg av olika slag förekommer i arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, kvalitetsmedveten och som har känslan för trä av olika slag.

Din bakgrund
Då du kommer jobba som en del av ett arbetslag är det viktigt att du bidrar med en positiv attityd till dina kollegor och arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du tar eget ansvar och har lätt att samarbeta och kommunicera med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du kan ta initiativ, är självgående och noggrann. 
Intresserad? 
Sista ansökningsdag 28 februari.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före ansökningstidens utgång
Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Kenneth Vidmark på Wikan Personal 0910-770981

Välkommen med din Ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Norsjö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Snickeripersonal