Wikan Personal

Slipare för efterbearbetning

Vi söker nu en slipare till vårt kundföretag i Höör.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara slipning av rostfria produkter där känslan för finish och noggrannhet är viktigt. 
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start omgående.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Är du en noggrann person som lägger vikt på finish och kvalité samt har ett stort intresse för slipning så kan detta vara jobbet för dig. Vi ser gärna att du som söker har arbetat som slipare av metall i dina tidigare yrken.

Information och kontakt
Sök tjänsten redan idag vi gör löpande urval
Dock senast 2018-12-26

Ring gärna vid frågor
Sebastian Siversson
0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 26 december . Arbetsort : Höör . Publicerat : 26 november

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Slipare för efterbearbetning