Wikan Personal

Servicetekniker

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.
Kompetensen är hög hos våra anställda som kontinuerligt utbildas inom de material vi använder vid relining.
Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF, Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten.
Repipe ingår i Spolargruppen Holding AB som tillhandahåller fullservice inom avloppsarbeten med huvudkontor i Kristianstad.

Vi förstärker nu vår organisation och söker en servicetekniker inom relining. Utbildning sker inom företaget!

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med service och reparationer av rörledningar och avloppssystem. Istället för att byta ut stammen så infodras det nya ledningar i redan befintliga. Du kommer tillsammans med en kollega serva och reparera runt om i Skåne och Blekinge. 
Utbildning inom rörinfodring sker på företaget. 

Arbetstiden är 7-16.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är du självgående, driven och vill få saker att hända. Vi önskar att du har någon form av hantverksbakgrund och/eller är mycket händig. Goda datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift ser vi som en förutsättning. För tjänsten krävs B-körkort. 

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal första sex månaderna som kommer övergå i direkt anställning på Repipe sen. 

Ansökningar till tjänsten görs endast på Wikans hemsida.

Urval behandlas löpande så ansök direkt!

Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507

Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Servicetekniker