Wikan Personal

Servicechef

Om Företaget
Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinans. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 på alla våra driftställen och arbetar med ett långtgående miljöarbete enligt ISO 14001.

Idag befinner sig Börjessons på flera orter, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Östra Ljungby, Klippan, Alingsås, Karlshamn och Karlskrona. Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Våra ledord Service - Kunskap - Trygghet kännetecknar vårt förhållningssätt gentemot våra kunder och kollegor. 

Vår servicemarknadschef kommer efter ca 20 år som hängiven ledare hos Börjessons Lastbilar att gå i pension. Vår servicechef axlar nu rollen som servicemarknadschef och därför behöver vi förstärkning till Börjessons Lastbilar i Kristianstad och Hässleholm. Under hösten 2018 öppnar vi vår nya anläggning på Ängamöllans industriområde i Kristianstad. I Hässleholm ligger vår anläggning utmed väg 21 och 23.

Dina arbetsuppgifter
Ansvarsområdet som servicechef innebär att styrning, planering och drift inom verksamhetsområdet sker med högsta effektivitet och lönsamhet. Ansvaret omfattar även relationer med medarbetare, kunder, generalagenter och myndigheter. Vidare säkerställa att Börjessons Lastbilar kan bibehålla och utveckla det förtroende som är skapat i relationerna genom åren. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Leda och fördela arbetet på respektive anläggning. 
- Fakturering och arbetsorderhantering, samt resultatuppföljning och delaktighet i prognos/budgetarbete 
- Utveckling och rapportering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete 
- Personalhantering och kompetensutveckling
- Delaktig i marknads- och aktivitetsplanering

Din bakgrund
- 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning
- Minst 5 års teknisk och 2 års administrativ erfarenhet
- Ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av ledarskap är meriterande
- B-körkort krävs för tjänsten

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en erfaren ledare med ett beteende som genomsyrar service och samarbete. Dessutom syns din motivation tydligt och så även din medvetenhet om kunden. Framgångsfaktorer i ledarskapet är ditt bemötande och du skapar engagemang genom ditt sätt att kommunicera. Du har förvärvat förmågan att leda och utveckla relationer med kunder och medarbetare. Som person har du ett genuint intresse för mekanik och teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor i form av fast lön och årlig bonus, samt ansvar med befogenheter. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044-590 65 14 eller Sara Kvist på telefon 044-590 65 12. Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdatum är 2018-08-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare. 

Välkommen med din ansökan! 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på
www.wikan.se.

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-08-31

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

 

 

Kontaktpersoner

Sara Kvist

KonsultchefTel: 044-590 65 12

 

Pernilla Samuelsson

KonsultchefTel: 044-590 65 14

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Servicechef