Wikan Personal

Säljkoordinator till Atoy Automotive

Om företaget

Atoy Automotive har varit en ledande serviceleverantör inom Automotive-branschen sedan 1930. Med mer än 85 års erfarenhet inom fordonsbranschen är Atoy den kompletta samarbetspartnern inom verkstad och butik. Atoy har förutom i Sverige verksamheter i Finland, Estland och Lettland. Idag har Atoy cirka 80 medarbetare i Sverige, varav cirka 35 personer sitter på kontoret i Kista. Till kontoret i Kista söker vi nu en strukturerad och ordningsam säljkoordinator.

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljkoordinator har du en viktig roll i Atoys säljorganisation där du har ett brett kontaktnät och ett koordinerande ansvar över försäljnings- och marknadsaktiviteterna. Du rapporterar till försäljningschefen och har nära kontakt med sälj- och marknadsavdelningen. I rollen har du även nära kontakt med säljkåren som är uppdelade på distrikt samt med Produkt-, Katalog, Kundservice, BDS, Support och Ekonomi.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Koordinera försäljningsaktiviteter och samla in information från säljkåren.
- Bevaka upphandlingar och dokumentera uppgjorda avtal.
- Delta i mässor och i kampanj- och kundaktiviteter.
- Ansvara för och utveckla CRM-systemet Lime.
- Uppdatera företagets priser och genomföra kunduppföljningar.

Då detta är en ny roll hos Atoy kommer du ges möjligheten att själv påverka och utveckla tjänsten och du kommer att ha en mycket viktig roll i företagets strategiska försäljningsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med försäljnings- och marknadsaktiviteter. Du ska trivas med att arbeta administrativt och det är viktigt att du kan hantera många bollar i luften. Vidare ska du ha tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system och goda kunskaper i Office 365.

Som person är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam. För att passa i rollen är du social och samarbetsvillig samt gillar att arbeta med olika typer av människor. Rollen sätter även krav på att du har hög integritet och en stark administrativ förmåga.

Du erbjuds

En spännande och bred roll där du är den administrativa spindeln i nätet för säljorganisationen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att arbeta på Atoys kontor i Kista. I rollen kommer du att arbeta 37,5 h och arbetstiderna är mellan 08-17.

I denna rekrytering samarbetar Atoy med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Säljkoordinator till Atoy Automotive