Wikan Personal

Sågverksoperatör

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö, Vetlanda och Anderstorp.
Vi söker nu för kunds räkning 1 sågverksoperatör.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar på företagets fingerskarvsanläggning, Du sorterar och kapar virke och efter utbildning sköter och övervakar du processen i övrigt.
Under introduktionen jobbar du dagtid, sedan är det 2-skift som gäller.
När du jobbar eftermiddag är du ensam en stor del av tiden men kommunicerar med personal på övriga avdelningar via komradio.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en industriell bakgrund gärna inom träbranchen. Du är fysiskt stark, uthållig och gillar att jobba i högt tempo, resultatinriktad men också noggran.
Eftersom du kommer att jobba en del självständigt behöver du vara disiplinerad och lojal. Bra om du är lite teknisk också.
Du talar och förstår svenska utan problem. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Information och kontakt
Anställningen börjar som en visstidsanställning hos oss men kan för rätt person gå över i en anställning direkt hos vår kund.
Sista ansökningsdag är 20/12, men behovet är omgående så vi tillsätter tjänsten så fort vi får in rätt person!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381 480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Eksjö . Publicerat : 30 november

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Sågverksoperatör