Wikan Personal

Robotsvetsare

Om oss
Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn. Se gärna www.saferoadsmekab.se för mer information om oss. 

Vi söker nu Robotsvetsare till Smekab i Önnestad

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som robotsvetsare kommer du att arbeta vid en robotsvets och ansvara för avsyning, samt vid behov svetsa manuellt i MIG/MAG. Enklare justeringar i robotsvetsens program förekommer. Vi jobbar med lågvolymstillverkning vilket innebär många omställningar och optimeringar.

Arbetstiden är 2-skift.

Din bakgrund
Förutom erfarenheter av robotsvetsning har du grundläggande svetskunskaper och kan visuellt bedöma om en svetsfog är godkänd eller inte. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med Yaskawa Motoman eller ABB.

Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten. 

Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal men det finns viss möjlighet att tjänsten kan övergå till en anställning direkt hos Smekab.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. 

Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till Smekab med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 25/2

Vid frågor kontakta Dan Samuelsson på tel.nr. 044-590 65 02

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Robotsvetsare