Wikan Personal

Resande automationstekniker

Vi söker nu en resande automationstekniker som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med projekt av anläggningar inom geoenergi och biogas. Du är med hela vägen från uppstart och in i mål där du har möjlighet att kunna påverka projektens utformning. Du utgår från kontoret i Yngsjö men ca 60% av arbetat sker på resande fot runt om i Europa med övervikt på de nordligare länderna. Installationen av anläggningarna görs av annan personal men du är behjälplig vid förändringar samt förbättringar under resans gång. Du kommer även vara med i jourteamet vad gäller företagets helpdesk där även akuta resor kan uppstå då fel ej går att lösa hemifrån. Dokumentation kommer också vara en viktig del i ditt arbete.

Din bakgrund
Du som söker ska ha erfarenhet av automationsarbete och trivs i rollen där du har möjlighet att påverka och ta ansvar. Du ska kunna felsöka i PLC och företaget använder sig av Siemens där de håller på att övergår till TIA portalen nu. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du strukturerad, duktig på att organisera och planera, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som ser resor som en naturlig del i arbetet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg. Provanställning tillämpas.
Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 12/8 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507 eller Ola Jontoft, 044-5906513.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på
www.wikan.se

 

  • Anställningsomfattning

Heltid

  • Anställningsform

Tillsvidareanställning

  • Sista ansökningsdag

2018-08-12

  • Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

 

Kontaktpersoner

Andreas Håkansson

PlatschefTel: 044-590 65 07

 

Ola Jontoft

KonsultchefTel: 044-590 65 13

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Resande automationstekniker