Wikan Personal

Renhållningschaufför

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu för kunders räkning renhållningschaufförer i Hässleholmstrakten.

Dina arbetsuppgifter
Renhållningschaufför med fasta rutter i Hässleholmsområdet med omnejd.
Du kommer att samla in hushållsavfall i en 4-facksbil.
Registrering i handdator.
Vara företagets ansikte ut mot kunderna.

Din bakgrund
Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför och du får gärna ha kört renhållningsbil eller liknande. Meriterande om du kört med bakgavellastare.
Krav är C-kort och YKB. 
Du har kunskap och erfarenhet av registrering i dator.

Som person är du en stark lagspelare, social, flexibel och serviceorienterad. Du får inte heller vara rädd för att hugga i. 

Arbetstid är dagtid 06.00-16.30, heltid mån-fred. Uppdraget startar som en sommarjobb med chans till en tillsvidareanställning.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Hässleholm

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Renhållningschaufför