Wikan Personal

Redovisningsekonom

Om företaget
Sibbhultsverken Group AB är en koncern med ett flertal företag i Sverige. Företagen i koncernen producerar komponenter av hög kvalitet för den tunga fordonssektorn. Tillsammans skapar vi ett starkt erbjudande till våra kunder inom vårt sortiment av produkter. Med en hög grad av automatisering och välutvecklad Lean-kultur erbjuder vi konkurrenskraftiga produkter. 

Mer information om företagen hittar du på www.sibbhultsverkengroup.com.

Vi söker nu en redovisningsekonom som kommer att vara en viktig nyckelspelare i vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta brett och varierat med olika arbetsuppgifter inom ekonomi. Du kommer du att ha ansvaret för redovisning och bokslut i några av våra mindre bolag. Du arbetar självständigt med bolagen som du ansvarar för men kommer samtidigt att ha ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen. 

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för löpande redovisningsarbete i några av våra bolag inom fastighet och produktion
- Arbete med månadsbokslut och stötta upp vid årsbokslut
- Arbete med löner (kollektiv- och tjänstemän)
- Arbete med kund- och leverantörsreskontra 
- Avstämningar
- Arbete med moms och skatt
- Projektredovisning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha för tjänsten relevant utbildning inom ekonomi. Du har även förvärvat kunskap genom flera års yrkeserfarenhet från liknande tjänst inom redovisning alternativt revision. Vi ser det som starkt meriterande om du som söker har flera års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller liknande roll på ett större privatägt företag. Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen och ekonomisystem. Vi använder oss av Monitor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av digitalisering inom ekonomiflöden. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är ett sammansvetsat gäng och för att passa in bör du vara prestigelös och driven. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och flexibel. Du har känsla och förståelse för ekonomi och analys. Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som gillar att hjälpas åt. Vi ser gärna att du har en entreprenörsanda som gör att du växer och utvecklas i rollen.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med möjlighet till 100% i ett senare skede. Tjänsten är placerad i Sibbhult så körkort och tillgång till bil krävs. Tillträde sker snarast. 
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillträdas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast den 31 oktober. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östra Göinge

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Redovisningsekonom