Wikan Personal

Redovisningsansvarig

Om företaget
Emmaljunga Barnvagnsfabrik är en av Europas ledande tillverkare av barnvagnar. Emmaljunga är ett välrenommerat företag som satsar på egen utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning med utgångspunkt från Emmaljunga i norra Skåne. Vi är ett internationellt företag där drygt 70 % av omsättningen ligger utanför Sverige, men med en mycket stark lokal förankring. Läs mer på www.emmaljunga.se. 
Emmaljunga Barnvagnsfabrik är i ett expansivt skede och behöver nu en redovisningsansvarig.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig hos oss kommer du att arbeta brett och varierat med olika arbetsuppgifter inom ekonomi. Du kommer du att ha huvudansvaret för vår redovisning i moderbolaget samt våra dotterbolag. Du leder och fördelar arbetet för ytterligare en ekonom. 
Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvara för löpande bokföring
- Registrering och betalning av fakturor
- Genomföra fakturering till kunder
- Bevakning av kundfordringar
- Ta fram periodiska resultatrapporter
- Ansvara för redovisning för dotterbolag

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning inom ekonomi. Du kan även ha förvärvat kunskap genom flera års yrkeserfarenhet från liknande tjänst inom redovisning. Vi ser det som starkt meriterande om du som söker har flera års erfarenhet av arbete som ekonom eller liknande roll på ett mindre eller medelstort privatägt företag. Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen, framförallt Excel. Du har även erfarenhet av arbete i ekonomi/affärssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. I ditt arbetssätt är du ordningsam, ansvarstagande och har en god förmåga att se helheten. Vidare är du analytisk, strukturerad och flexibel. Du är van att ta ansvar och trivs med att arbeta självständigt men du har även en bra samarbetsförmåga. 


Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % som inleds med 6 månaders provanställning hos Emmaljunga Barnvagnsfabrik. Din placering är i Emmaljunga så körkort och tillgång till bil krävs. Tillträde sker snarast. 
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillträdas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast den 30 oktober 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.
Välkommen med din ansökan! 


Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 8 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Markaryd

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Redovisningsansvarig