Wikan Personal

Redovisningsansvarig

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.Om Företaget
E.M.S. Gruppen utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och tillbehör för VA och VVS branchen såsom pumpar, tankar, tillbehör och övervakningsutrustning samt styrningar därtill.
Servicenivån på företaget är mycket hög. Idag är vi 12 anställda i Sverige (Åhus), 10 i Norge (Tönsberg) samt ytterligare 3 i Finland (Lohja) och omsätter tillsammans ca100Mkr

Läs mer om oss på www.emspump.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig hos oss kommer dina arbetsuppgifter bl.a. att innebära:

- Löpande bokföring
- Arbete med månadsbokslut
- Förberedelser för årsbokslut
- Skatt och momsredovisning
- Löner

Du kommer dessutom att ha hand om internfakturering, inkassoärende, posthantering samt övriga allmänna kontorsgöromål.

Din bakgrund
Du som söker har för tjänsten relevant utbildning, på minst gymnasienivå. Du har några års erfarenhet av en liknade roll och du har god förståelse för hur ekonomiarbete sköts i ett företag och en god administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ett affärs- och ekonomisystem, vi använder Visma. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt och van att ta stort eget ansvar. Du har skinn på näsan, ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är flexibel, serviceinriktad samt har god initiativförmåga och hugger i där det behövs. 

Tjänsten med placering i Åhus är en tillsvidareanställning på 50 - 100% och tillträde sker efter överenskommelse. Ange gärna i din ansökan din tjänstgöringsgrad. Körkort är ett krav.
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan på www.wikan.se
. Sista ansökningsdag är den 23 september 2018. 

För mer information eller frågor, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Redovisningsansvarig