Wikan Personal

Projektutvecklare till K-Fastigheter

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste bostäder. Som ett led i att förverkliga visionen om ett attraktivt fastighetsbestånd har K-Fastigheter valt att satsa på nyproduktion av hyresfastigheter, främst genom organisationens två egna byggbolag som idag är verksamma inom projektutveckling och byggnation av flerfamiljshus och grupphusområden. K-Fastigheter är verksamt på 18 olika orter runt om i Sverige med en geografisk koncentration till Öresund med omnejd. Byggverksamheten omfattar per idag en byggstart av 500 lägenheter årligen. Just nu har vi pågående projekt i Hässleholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad.

Om företaget
Målbilden för K-Fastigheter är att förvärva byggrätter för motsvarande minst 600 lägenheter på årlig basis och under 2019 börsnoteras på Nasdaqs huvudlista.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi vill därför stärka organisationen med en projektutvecklare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektutvecklare på K-Fastigheter blir din främsta uppgift att anskaffa byggrätter, vilka är avsedda för produktion av våra egna utvecklade koncepthus och som K-Fastigheter dessutom förvaltar i egen regi. Anskaffningen av byggrätter kan ske genom bearbetning av privata aktörer, möten med kommunala exploateringsavdelningar eller bearbetning av kommersiella mäklarbyråer. I förekommande fall deltar K-Fastigheter också i markanvisningstävlingar.

Som projektutvecklare tar du även fram projektbudget och projektkalkyl, samt följer upp kalkylen fram till färdigställt projekt. Du tar fram likviditetsprognoser, arbetar med upphandling av koncepthus och entreprenadavtal för externa leverantörer. 

Tjänsten är direkt underställd chefen för projektutveckling och tänkt placeringsort är Hässleholm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund och erfarenhet inom projektutveckling. Du kanske kommer från ett större byggbolag, alternativt har du arbetat som kommersiell mäklare. Vi tror också att du via din yrkesbakgrund har ett kontaktnät som du skulle dra nytta av i denna tjänst. 

På K-Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, flexibel och ställer höga krav på dig själv och din omgivning. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van att hålla ett högt tempo.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hässleholm, men du kommer ha hela södra Sverige som arbetsfält. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Om du lockas av expansion och förändring så är du välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2018-10-31.

För mer information eller vid frågor, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Projektutvecklare till K-Fastigheter