Wikan Personal

Problemlösare Manuell bearbetare

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Just nu söker vi en självgående problemlösare inom manuell bearbetare Svarvning och/eller fräsning till vår kund i Höör.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av 
- Problemlösning, hitta egna lösningar inom tillverkningen, 
- Manuell svarvning och/eller fräsning.
- Kunna tillverka både efter ritning och hitta egna lösningar
Arbetet är Dagtid

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som.
- Är van att arbeta både självständigt och i grupp.
- Kan gå in och arbeta i manuell svarv eller fräs från dag 1.
- Som person skall du vara positiv och se möjligheter i stället för problem samt vara mycket noggrann och ansvarstagande.

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå till fast tjänst och kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt person.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Höör

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Problemlösare Manuell bearbetare