Wikan Personal

Plattforms-/småbåtsförare

Nu söker vi personer med sjövana för att sköta flytande plattformar i samband med utbyggnaden av Trelleborgs hamn.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av att ansvara för förflyttningen av plattform, och mindre båtar, i samband med muddringsarbete vid utbyggnad av hamnen. Projektet varar i ungefär 9 månader. Såväl dag- som natt och helgarbete förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare har jobbat på sjön och har stor erfarenhet av att köra båtar och/eller pråmar. Du är van att jobba självständigt, är noggrann och trivs med att jobba utomhus i alla väder.

Tillträde i november.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Trelleborg

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Plattforms-/småbåtsförare