Wikan Personal

Ordermottagare

Om företaget
Vi söker nu en ordermottagare till ett mindre verkstadsföretag i Sjöbo-trakten.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen att ta hand om inkommande ordrar, registrera dessa i affärssytemet Pyramid samt administrera en del ordrar. En del inköp kan också förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är van att hantera ordrar. Du är en lagspelare som gillar att vara behjälplig där det behövs. Du har en säljande personlighet och har lätt för att bygga relationer, såväl med kunder som medarbetare. God datorvana, erfarenhet av att jobba i affärssystem, är ett krav.
Du är en noggrann, pålitlig, driven och strukturerad person.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Sjöbo

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ordermottagare